Starfood Finland Oy - Tikkurilantie 140 A, 01530 Vantaa

Yritys

Starfood Finland on yksi suurimmista take away- ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä maassamme. Ydinliiketoimintaamme ovat take away-, valmisruoka-, ja leipomotuotteiden valmistaminen kahviloiden, ravintoloiden ja kaupan tarpeisiin. Lisäksi tuotamme private label -tuotteita vaativille asiakkaille ja ateriakokonaisuuksia lentoyhtiöille. Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Vantaan Veromiehen kylässä, lentokentän läheisyydessä.


Laatu

sf_kuvat_03Maku syntyy laadusta. Kaikki Starfood Finland -tuotteet valmistetaan aina parhaista ja tuoreista raaka-aineista. Keskittyminen yksityiskohtiin takaa parhaan lopputuloksen. Esimerkiksi kolmioleipämme valmistetaan käsin ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Laadusta kertoo sekin, että meihin luottavat Suomen vaativimmat yritykset private label -tuotteissaan. Meille on myönnetty FSSC 22 000 laatusertifikaatti.

Tuoteturvallisuus

sf_kuvat_02Starfood Finlandin juuret ovat korkealla ilmassa. Vuosien kokemus lentoliikenteen aterioiden tuottajana on edellyttänyt meitä pitämään turvallisuustasomme korkealla. Turvallisuus tarkoittaa meille korkeinta mahdollista tuoteturvallisuus- ja hygieniatasoa. Turvallisuuden toteutumista valvomme jatkuvasti.

Tehokkuus

sf_kuvat_01Toimimme tehokkaasti, mutta emme laadun kustannuksella. Nykyaikaisilta tuotantolinjoiltamme valmistuu päivittäin jopa 18 000 take away -tuotetta ja 15 000 valmisruoka-annosta. Toimitamme päivittäin myös noin 25 000 lentoliikenteen ateriakokonaisuutta. Koko tuotantoprosessimme ja logistiikkamme on suunniteltu toimimaan asiakkaidemme tiukkojenkin aikataulujen ehdoilla.

Ympäristön huomioiminen

Luonto on tärkein yhteistyökumppanimme. Meille on ensiarvoisen tärkeää toimia vastuullisesti myös ympäristöasioissa. Osa tuotteistamme on pakattu biologisesti hajoaviin ekopakkauksiin, mikä vähentää pakkausten ympäristörasitusta huomattavasti. Kiinnitämme huomiota myös energiankulutuksen vähentämiseen ja kierrätyksen tehostamiseen. Kaikki jätteet lajitellaan ja kaatopaikalle päätyvää jätettä ei synny lainkaan. Starfood Finland Oy:lle on myönnetty ympäristösertifikaatti ISO 14001.